Informatie

Home Contact

Welkom bij Assyrie.be, het aankomende platform dat binnenkort gelanceerd wordt om de schatten van de Assyrische cultuur en geschiedenis binnen handbereik te brengen. Op onze pre-launch pagina geven we je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Bij Assyrie.be draait alles om het bouwen van bruggen - bruggen tussen talen, tussen culturen en tussen generaties. Ons aankomende platform zal een unieke "Translate" functie bieden, waarmee we barrières doorbreken en content toegankelijk maken, ongeacht welke taal je spreekt. Of je nu wilt genieten van artikelen, nieuwsberichten of historische documenten, onze vertaaldienst opent de deur naar een wereld van kennis en ontdekking.

Maar dat is nog niet alles. We zijn ook verheugd om je onze online bibliotheek aan te kondigen, een digitale schatkamer van documenten die de rijke erfenis van het oude Assyrische rijk belichten. Van oude manuscripten tot zeldzame bronnen, deze bibliotheek zal een onschatbare bron van informatie zijn voor zowel onderzoekers als nieuwsgierige geesten die meer willen weten over de Assyrische cultuur, taal en geschiedenis. Op onze pre-launch pagina kun je alvast een glimp opvangen van wat komen gaat. We nodigen je uit om je aan te melden voor updates, zodat je als een van de eersten op de hoogte wordt gebracht zodra we live gaan. Samen kunnen we een gemeenschap vormen die de waarde van kennis en verbinding begrijpt en koestert.

Dank voor je interesse in Assyrie.be. Samen bouwen we aan een brug tussen het verleden en de toekomst, en brengen we de prachtige erfenis van het oude Assyrische rijk naar de moderne wereld. Blijf op de hoogte en word binnenkort lid van onze groeiende gemeenschap!